De antwoorden vond ik en staan in de bijgaande website deels beschreven. De wereld en haar processen zijn zonder einde.
Alle cellen waarderen extra energie. 

De mens, het dier, de gewassen, de waterdruppel, de lucht-ion.

Als ondersteuning voor dit gedachte goed verzamel ik energie op dragers en werk ik met wetmatigheden ouder dan de mensheid.

Stellingen die ik begrepen heb en waar ik praktisch meewerk  zijn oa; eenheid geest/stof (ying/yang) relativiteit van tijd/ruimte/tal, alles is onlosmakelijk atomair verbonden, een atoom is een deel stof en twee duizend delen ruimte/energie, alle atomen spiegelen zich in de aangrenzende atomen,dus direkt en totaal.

Een amerikaanse medisch adviseur, Suarez, met eigen tv station, noemde mij een alchemist. Iemand die de wetten van het grote geheel begreep en er praktisch mee kon werken.

Mijn visie op de toekomst van de Nederlandse agrarische sector, gericht aan de commissie vd Stee, 1988, werd beantwoord door prof. Arie Brand, hoofd dierfaculteit UU, met de reactie dat hij mijn schrijven op zijn hart bewaarde, zoals Maria de brief van Jezus.

Veel is bewust geworden na verder testen.

Processen die ik kan activeren zijn soms wetenschappelijk bevestigd, middels oa atomaire metingen, via biofotonen techniek, maar de belangrijkste zijn de waarnemingen door de gebruikers.

En zo zal de inzet van onze techniek afhankelijk zijn van de waarnemingen, intuitief of via getallen.

Ik verzamel dus energie om ons heen, concentreer die, voeg er frequenties aan toe en zet dit op dragers. dragers zijn rvs, aluminium folie, hout, doek, zand.

De dragers worden verboden, gekoppeld aan leidingen, met doorstroom, van 4000 m3 en kraan buisjes, aan ventilatie systemen enz. Zij zorgen voor waarneembare veranderingen in de geraakte processen.

Voor huishoudens, industrie├źn, agrarische bedrijven enzovoort.

Harmonie, evenwicht en activering natuurlijke doorstroom is de belangrijkste via de dragers. Andere zijn verwenprocessen voor bodemleven, dieren, mensen, gewassen.