Meteen naar de inhoud

Biersector

Bier bestaat oa uit water/vocht – warmte = energie –  graan / mout – hop –  gist – afvalwater – bierbostel

de biovic techniek is gebaseerd op integrale benadering van de processen daar waar wenselijk en uitvoerbaar

bij zaad voor graan ligt de eerste beweging – ontsmetten – spuiten/beregenen – drogen

alle water/vocht bewegingen aanpak met energie.  bier – verwarming – afval – houdbaarheid – smaak

de verwarming – geeft besparing op energietoepassing – eerder op temperatuur – langer op temperatuur – aangenamere energie spiegelwerking op omringende atomen – kwalitatieve support aan vervolgprocessen bier, bierbostel, afvalwater

hop – zaad – teeltproces – spuiten – beregenen – logistiek – zakken

gist  – vochtbeweging – betere opneembaarheid in verdere processen

afvalwater – minder /geen stank – minder vervuiling – beter voor hergebruik – lagere aanslag

bierbostel – hogere energiewaarde – smakelijker voor dieren – betere kwaliteit voor broodproces – verhoging economische waarde

aanpak met de biovic concept levert op:

 a) besparing aan kosten – verwarming, betere houdbaargeid = betere kwaliteit in alle processen

b) aangenamer voor medewerkers

c) aangenamer voor omgeving

d) smaaksupport voor consument