Fruit kan via vitalisering van , water/luchtprocessen atomair versterkt
worden. Alles spiegelt zich in alles binnen de betrekkelijkheid van
tijd/ruimte/tal
Belangrijkste eigenschappen van de natuurlijk vitaliteit betere smaak,
geur, houdbaarheid.
Het bodemleven geniet mee van deze spiegelwerking. Levert meer prestatie
en houd langer het vocht vast en voert beter af.
Evenwicht/harmonie is belangrijke eigenschap van de vitalisering.
als pH te basisch is melden zich door de natuur gevoed schadelijke
bacteriën en /of parasieten, en als pH te zuur is schadelijke virussen
en/of schimmels
dus evenwicht kan bijdragen aan blokkade van deze negatieve ontwikkelingen.
verder kunnen frequenties ( eenheid geest/stof) worden toegevoegd welke
aangenaam zijn voor de ontwikkeling van de vruchten/struik/boom,
bodemleven, oa vitamines/mineralen
het proces kan geactiveerd worden via dragers op
spuit/beregeningsinstallatie/luchtventilatie/centrale verwarming